Hello Zuidas zoekt Projectmanagers!


Hello Zuidas zoekt Projectmanagers

Een toplocatie als Zuidas verdient een uitstekende gebiedsmanagement. Dat is echter met de huidige economie en impact van bouwwerkzaamheden niet vanzelfsprekend. Hello Zuidas zoekt ervaren projectleiders die het leuk vinden om bruggen te bouwen en aan de wieg te staan van initiatieven en maatregelen ten behoeve van de Zuidas.


Hello Zuidas

Hello Zuidas is de gebiedsmanagement organisatie van Zuidas. Onze missie is om bij te dragen aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven, kennisinstellingen en bewoners in Zuidas. Dat is belangrijk aangezien er volop wordt gebouwd aan nieuwe woningen, kantoren en voorzieningen. Er wordt ook volop gewerkt aan het Zuidasdok. Onze focus ligt naast bereikbaarheid op het verlevendigen van Zuidas, kwaliteit van de openbare ruimte & veiligheid, duurzaamheid en wonen. Bij Hello Zuidas participeren ruim 245 private en publieke partijen.


De functies

Het gaat om twee verschillende functies. Een Projectmanager Mobiliteit en Bereikbaarheid en een Projectmanager Openbare Ruimte & Veiligheid. Voor beide functies gaat het om een uitdagende job van 4 dagen per week. Je gaat meebouwen aan het nieuwe centrum van Amsterdam. Samen met 6 collega’s houden we bescheiden kantoor in het WTC Amsterdam. Je werkt aan concrete projecten die Zuidas nu en in de toekomst duurzaam bereikbaar houden.


Projectmanager Mobiliteit en Bereikbaarheid

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met leuke collega’s. Je werkt intensief samen met publieke en private partners in het programma Van A tot Zuidas. Je stuurt projecten aan die tot doel hebben om mobiliteitsgedrag te verduurzamen. Je wordt secretaris van de Taskforce Bereikbaarheid. Heb jij aantoonbare affiniteit met mobiliteitsmanagement, tenminste vijf jaar werkervaring, een ondernemende geest en kan je goed schrijven? Lees dan hier verder.


Projectmanager Openbare Ruimte en Veiligheid

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met leuke collega’s. Je wordt voorzitter van het Facility Management Platform Zuidas waar thema’s zoals inrichting van de openbare ruimte, groen en mobiliteit hubs op de agenda staan. Het Veiligheidsplatform Zuidas valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Daar wordt informatie gedeeld over risico’s zoals terreurdreiging, brand, stroomuitval, verkeersinfarct en pandemie. Je staat in contact met omgevingsmanagers, politie, openbare orde & veiligheid en facility managers van bedrijven en instellingen. Interesse? Lees dan hier verder.


Contactinformatie:

Heb jij interesse in een van de functies en pas je in het profiel? Dan komen we graag met je in contact. Mail je motivatie en C.V. naar servicepoint@hellozuidas.com ter attentie van Olivier Otten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-333 74 41.