Hello Zuidas zoekt een Projectmanager Openbare Ruimte & Veiligheid

Hello Zuidas zoekt een Projectmanager Openbare Ruimte & Veiligheid
Een toplocatie als Zuidas verdient een openbare ruimte met een hoge kwaliteit en een veilige woon- en werkomgeving. Als projectleider breng je publieke en private partijen samen om daar versnelling in aan te brengen. Wil jij met ons van Zuidas het nieuwe centrum van Amsterdam maken?

Hello Zuidas
Hello Zuidas is de gebiedsmanagement organisatie van Zuidas. Onze missie is om bij te dragen aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven, kennisinstellingen en bewoners in Zuidas. Dat is belangrijk aangezien er volop wordt gebouwd aan nieuwe woningen, kantoren en voorzieningen. Ook aan het Station Zuid wordt gewerkt. Onze focus ligt naast openbare ruimte en veiligheid op het verlevendigen van Zuidas, duurzaamheid, wonen en een goede bereikbaarheid. Bij Hello Zuidas participeren ruim 245 publieke en private partijen.

Functie
Projectmanager openbare ruimte & veiligheid behelst een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met leuke collega’s. Je wordt voorzitter van het Facility Management Platform Zuidas waar thema’s zoals inrichting van de openbare ruimte, groen en mobiliteit hubs op de agenda staan. Het Veiligheidsplatform Zuidas valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Daar wordt informatie gedeeld over risico’s zoals terreurdreiging, brand, stroomuitval, verkeersinfarct en pandemie. Je staat in contact met omgevingsmanagers, politie, openbare orde & veiligheid en facility managers van bedrijven en instellingen.

Wat bieden wij:
Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor 4 dagen per week. Je werkt nauw samen met een ervaren secretaris die jou bij de overlegstructuren ondersteunt. Hello Zuidas houdt kantoor in het hart van Zuidas in het WTC Amsterdam.

Wat zoeken wij:

  • Hbo/wo denk- en werkniveau en een ‘hands-on’ instelling
  • Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring
  • Je hebt werkervaring en/of een studieachtergrond in facilitair management, logistiek, planologie, stedenbouw, geografie, veiligheidskunde of bestuurskunde
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een vlotte pen
  • Je bent creatief, initiatiefrijk en een bruggenbouwer
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling


Contactinformatie:
Heb jij interesse en pas je in het profiel? Dan komen we graag met je in contact. Mail je motivatie en C.V. naar servicepoint@hellozuidas.com ter attentie van Olivier Otten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-333 74 41.

(Ook) geïnteresseerd in de vacature voor projectmanager Mobiliteit en Bereikbaarheid? Lees hier meer.