Topvrouw SThree opgenomen in lijst meest invloedrijke vrouwen

SThree maakt met trots bekend dat Margot van Soest, Managing Director voor Nederland en Spanje, is opgenomen in de SIA Global Power 150: Women in Staffing-lijst voor 2023. Deze onderscheiding, uitgereikt door Staffing Industry Analysts (SIA), is een eerbetoon aan de meest invloedrijke vrouwen in de branche die excellent leiderschap hebben getoond op de mondiale recruitmentmarkt.

Het strategische leiderschap van Margot van Soest is van cruciaal belang geweest bij het naar een hoger niveau tillen van de activiteiten en groei van SThree in Nederland en Spanje. Haar expertise en visionaire aanpak hebben niet alleen het succes van SThree bevorderd, maar hebben haar ook een plek op de Internationale top 50-lijst opgeleverd. Margot wordt erkend als een sleutelfiguur op het internationale toneel van uitzendprofessionals.

Margot haar carrière bij SThree begon in 2004 als consultant bij Huxley, onderdeel van SThree. In juni 2023 nam ze de rol van Managing Director voor Nederland en Spanje op zich. Margot staat bekend om haar innovatieve strategieën voor het aantrekken en behouden van talent en leidt initiatieven die gericht zijn op retentie, employer branding, diversiteit en inclusie, ESG, sociaal en bestuur, en interne mobiliteit.

Dit jaar leidde ze de samenwerking van SThree met Forward Inc., een organisatie die zich toelegt op het versterken van nieuwkomers als succesvolle ondernemers. SThree juicht de erkenning door de SIA van Margot van Soest toe. 'Het is de erkenning van de voortdurende toewijding van SThree op het punt van het bevorderen van divers leiderschap. Deze erkenning onderstreept de belangrijke rol die vrouwen spelen bij het stimuleren van succes en innovatie in de sector', aldus SThree.

Over SThree
SThree is in 1986 in Londen opgericht en in de afgelopen 37 jaar uitgegroeid tot de recruitment partner in de STEM sector met maar liefst 38 kantoren in 13 landen. SThree verbindt voornamelijk specialisten binnen de science, engineering en life science sector met innovatieve organisaties. SThree bestaat uit 7 gespecialiseerde recruitmentmerken (Progressive, Huxley, Computer Futures, Global Enterprise Partners, JP Gray, Real Staffing en Madison Black) en biedt een unieke combinatie van deskundige recruitmentkennis met een globaal netwerk.