Steun onze lokale ondernemers

Nu alle horecagelegenheden in Zuidas weer hun deuren hebben moeten sluiten kunnen ze jouw steun extra goed gebruiken!

Nog inspiratie nodig voor een afhaal/bezorgmaaltijd? Kijk dan eens naar onze lijst van restaurants in Zuidas. Hieronder lichten we er een aantal voor je uit:

RestaurantMogelijkheden
Market33De foodmarkt Market33 biedt met haar foodstands gerechten van over de hele wereld aan. Ze zijn nu open voor afhalen en bezorgen. Bekijk hun website voor de mogelijkheden.

Lebkov & SonsMr. Lebkov vindt het belangrijk om met eerlijke, lokale en pure producten te werken. Good food, homemade, home baked & finished. Ze zijn open voor afhalen en bezorgen. Bekijk hun website voor meer informatie.

Loetje ZuidasMet Loetje voor thuis kan je blijven genieten van de lekkerste biefstuk. Meer informatie vind je hier.

Mech Make & Take 
Je kunt nog steeds genieten van een heerlijk ontbijt of lunch van Mech Make & Take. Kijk hier voor meer informatie.

WagamamaWagamama is een Britse restaurantketen en serveert Aziatische gerechten op basis van de Japanse keuken. Bekijk hier de afhaal- en bezorgmogelijkheden

BoleniusDe Bolenius keuken is vernieuwend, met respect voor traditie en de natuur. Het is nu mogelijk om een 3-gangen buurmenu voor thuis te bestellen. Het menu kan je van dinsdag tot en met zaterdag bestellen
via info@bolenius-restaurant.nl. Het menu kan worden afgehaald (tevens bezorgen ze binnen een straal van ±4km vanaf Restaurant Bolenius)