Tags: HvA, studenten , Zuidas

Oproep: enquête voor project Storytelling Zuidas

Studenten van de HvA ontwikkelden in opdracht van Hello Zuidas een aantal ‘stories’ voor de opleiding Creative Business over de nieuwe stadswijk Zuidas. Ze maken daarbij gebruik van de disign thinking methode waarin ze tijdens het maken van de stories testen bij de doelgroep om zo tot een beter eindproduct te komen. Daarvoor hebben de studenten jouw hulp nodig!


We kunnen het ons nu even minder goed voorstellen, maar normaal is Zuidas een drukte van jewelste. De afgelopen jaren ontwikkelde het gebied zich van zakendisctrict tot gemengde stadswijk. Naast werknemers van de verschillende bedrijven kwamen er steeds meer bewoners. Onderwijsinstellingen als de VU en de Gerrit Rietveld Academie brengen in normale tijden vele studenten op de been. Deze mix maakt Zuidas tot een uniek gebied.


Studenten van de opleiding creative business  aan de HvA spraken met verschillende mensen in Zuidas en ontwikkelde verschillende verhaallijnen. Een paar daarvan vind je terug in de enquetes hieronder. Aan de hand van jullie feedback gaan ze aan de slag met de definitieve versies. Een selectie van deze Zuidas verhalen zullen we eind juni met jullie delen. 


Werk je in Zuidas? Vul dan deze korte vragenlijst in.
Woon je in Zuidas? Geef dan hier jouw mening: