Nieuw in 2021!

Foto: Jan Vonk

Gelukkig nieuwjaar! Wij hopen dat u ondanks de geldende maatregelen fijne feestdagen heeft gehad. Wij van Hello Zuidas kijken in ieder geval uit naar 2021, een jaar waarin alles hopelijk snel weer kan en wij u weer live mogen ontmoeten op de Zuidas. Tot die tijd brengen wij graag de Zuidas online naar u toe, om te beginnen met een aantal nieuwtjes!

Magazine januari
In verband met de lockdown komt ons magazine van deze maand iets later, namelijk halverwege januari. In 2020 heeft ons team samen met onze leden een start gemaakt met onderwerpen als: de impact van covid-19 op Zuidas, het steunen van lokale ondernemers, werkgeversafspraken over spreiding van mobiliteitsbewegingen, de mogelijkheden voor ondernemersvereniging, het ontwikkelen van een platform voor HR, mixed-use gebouwen, groen en duurzaamheid in Zuidas. Het laatste onderwerp staat centraal in de januari special van het Hello Zuidas magazine, als start van 2021 waarin we met al deze onderwerpen verder gaan. Wilt u het magazine op uw thuisadres ontvangen? Klik hier.

De Zuidas komt naar u toe 

Wanneer u niet naar de Zuidas kunt komen, komt de Zuidas naar u toe. Wij wijzen u graag op twee digitale initiatieven waardoor de Zuidas met u verbonden blijft.

Zuidas on Air

Zuidas on Air komt terug! Na de succesvolle reeks in 2020 komt Romy Lange van Zuidas Publishers in 2021 opnieuw met online interviews met prominenten van de Zuidas. Hierin gaat zij opnieuw in gesprek met dezelfde mensen als vorig jaar, om te zien hoe zij er nu voor staan. Ze begint deze week met een interview met onze eigen Olivier Otten, directeur van Hello Zuidas. Deze video vindt u hier.

Zuidas Today Talkshow

Het ziet er naar uit dat wij voorlopig nog te maken hebben met thuiswerken. Daarom heeft Zuidas Today in samenwerking met CIRCL ABN AMRO een nieuw digitaal netwerk gelanceerd: De Zuidas Today Talkshow. Een informatief en onderhoudend programma met interviews met prominente vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, veelbelovende start-ups, bijzondere bewoners en een fashion en culinair item. Wekelijks live te zien vanaf vrijdag 15 januari om 17.00u, vanuit de studio in CIRCL. Bekijk hier de trailer.

Nieuwe Community Manager

U hebt het mogelijk al gemerkt, sinds deze week staat er een andere naam onderaan de e-mails van ons news e-mailadres. Mijn naam is Trevor Holtkamp en ik ben de nieuwe Community Manager bij Hello Zuidas. Mijn focus ligt op de pijler Levendigheid. Vanuit deze focus breng ik publieke en private partijen samen om de Zuidas te kunnen voorzien van uitstekende (horeca)voorzieningen, winkels, cultuuraanbod en evenementen. Ook ben ik Secretaris van het Retail Services Netwerk en het Horecaoverleg. In mijn verleden was ik onder andere marketeer bij Crayon en medewerker operations bij LeasePlan Bank. Naast mijn functie bij Hello Zuidas ontwerp ik mijn eigen bordspellen en ben ik actief lid van D66.

Heeft u vragen over bovenstaande initiatieven of andere zaken met betrekking tot de pijler Levendigheid? Neem dan vooral contact met me op. Ik ontmoet u graag binnenkort, fysiek of digitaal, op onze mooie Zuidas.

Met vriendelijke groet,


Trevor Holtkamp

Community Manager