Fornet krijgt er een tweede vestiging bij

Fornet - een modern stomerij, wasserij & kleermaker concept - op Zuidas heeft de Stomerij & Wassalon Buitenveldert overgenomen.

Leon Wennekes, mede-oprichter en directeur, licht toe: "Na een succesvol eerste jaar op de Zuidas is een groeiplan gemaakt. De overname van Stomerij & Wassalon Buitenveldert past perfect in dat plaatje. Het stelt Fornet niet alleen in staat om het service aanbod uit te breiden, maar ook om de lokale community in Amsterdam Zuid beter van dienst te zijn met een hoogwaardige service waar klanten op kunnen vertrouwen."

Mijlpaal

Leon is razend enthousiast over de nieuwe stap: "De overname van Stomerij & Wassalon Buitenveldert is een mijlpaal voor de verdere ontwikkeling van Fornet. "De klantenportefeuille en het kwaliteitsniveau kwamen overeen met onze locatie op de Zuidas dus een perfecte match.”

Community

Stomerij & Wassalon Buitenveldert staat bekend om vakmanschap en persoonlijke service, het bedrijf levert al meer dan 60 jaar reinigingsservices in de community. Clemmie Evers-Engelhart, eigenaresse en directrice, is blij met de overname. “Ik was op zoek naar een betrouwbare partij die onze gewaardeerde klanten op hetzelfde kwaliteitsniveau kon bedienen en Fornet sloot hier naadloos op aan.”

Fornet

Al sinds 1997 heeft het merk Fornet ervaring met textielverzorging. Door middel van reiniging (vlekverwijdering) en reparatie gaat kleding langer mee en zo wordt de textielafvalberg verkleind. Fornet is een corporate start up opgericht door Leon Wennekes samen met Fornet in Azië waar het bedrijf al 1900+ winkels heeft. Het merk levert innovatieve & duurzame textile care services aan particulieren, corporate offices en MKB bedrijven.

Meer info? Check het hier.