Chocolade en ambachtelijk ijs: Leonidas is open in Zuidas

Bewoners van de Zuidas vragen er al langer om: een plek waar je lekker ambachtelijk ijs kunt eten. Die wens komt nu in vervulling. Onlangs opende Leonidas haar deuren in een van de plinten van het recent opgeleverde gebouw Xavier. Leonidas is bekend van de hoogwaardige selectie aan Belgische chocolade, die dan ook volop te verkrijgen zijn in de vestiging in Zuidas. 


'De reis naar Zuidas was geen gemakkelijke', vertelt ondernemer Hikmat Neazi. Meer dan drie jaar zocht hij naar de juiste plek voordat hij de kans kreeg om de ruimte in Xavier te huren. Die kans greep hij dan ook meteen. Hikmat heeft een geschiedenis met Leonidas: 10 jaar geleden had hij een vestiging in Nieuw-Vennep. Momenteel runt hij een Indiaas restaurant in Amstelveen via waar hij aan klanten in heel Zuid bezorgt. Zuidas viel hem op omdat het volop in ontwikkeling is. 'Daar wil je bij horen'.


Als je naar Zuidas komt moet je ook kwaliteit bieden. Leonidas is daarin een bewezen merk. Met het ambachtelijke ijs wil ik daar een element aan toevoegen.


In december krijg je bij besteding vanaf tien euro 10% korting. Leuk voor als je nog op zoek bent naar een sinterklaas of kerstgeschenk! 

Tags: Leonidas, Chocolade, Ijs, Ice cream