ARTZUID Art Camp in de voorjaarsvakantie

Nog niets gepland in de voorjaarsvakantie? Geef je kind (5-11 jaar) dan op voor ARTZUID Art Camp. De kunstweek vindt plaats van maandag 19 tot en met 23 februari van 9.00-16.00 uur. Locatie is buurthuis Lydia aan het Roelof Hartplein 2A.
Waarom je kind aanmelden? De lessen bieden een unieke ervaring om creatieve talenten te ontplooien. De kunstopdrachten stimuleren de verbeeldingskracht van de kinderen. Zij werken hun eigen ideeën uit, geven deze vorm in kunstwerkjes met verschillende materialen en technieken: steenhouwen, figuurzagen, schilderen, tekenen, collages en linosneden maken, gipsgieten, kleien en assembleren.

Op woensdag staat er een uitje gepland naar een bedrijfscollectie op de Zuidas. Vrijdagmiddag is de feestelijke tentoonstelling van de jonge kunstenaars voor ouders en vrienden. Samenwerking en plezier staan voorop.
De inschrijving voor ARTZUID Art Camp mei- en zomervakantie is ook reeds geopend. Schrijf je HIER in voor ARTZUID Art Camp voorjaarsvakantie.


ARTZUID is nog op zoek naar extra vrijwilligers voor de kinderkunstkampen dit jaar. Deze vinden in de schoolvakanties plaats in Buurthuis Lydia. De leiding is in handen van een docent. ARTZUID zoekt vrijwilligers of stagiaires die de kinderen kunnen begeleiden bij de kunstopdrachten. Houd je van kinderen en creatief bezig zijn? Wil je meer sociale contacten en je kennissenkring uitbreiden? En/of heb je een stageplek nodig voor je opleiding? Schrijf dan een korte motivatiebrief naar communicatie@artzuid.nl