Gelderlandplein kookt voor Elisabeth Otter-Knoll Stichting

In deze bijzondere tijd waarin we worden gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven, is het voor de bewoners van verzorgingscentrum Elisabeth Otter-Knoll Stichting lastig om zelf hun dagelijkse boodschappen te doen. Al wonen zij naast Winkelcentrum Gelderlandplein, door de maatregelen zijn zij toch gedwongen meer thuis te zijn. Maar als zij niet naar winkelcentrum Gelderlandplein kunnen komen, komen de ondernemers van Gelderlandplein naar hen toe! 


Speciaal voor haar buren verzorgen en bezorgen de horeca-ondernemers van Gelderlandplein twee keer per week 50 warme maaltijden. Variërend van een tjap tjoy met mihoen van Oriental Restaurant Ruby tot een andijviestamppot met rundergehaktbal van Bistro G.P. by George: we zorgen dat de bewoners toch kunnen genieten van alle heerlijkheden van hun vertrouwde Gelderlandplein. En wellicht maken ze daarbij zelfs ook nog wel kennis met keukens die zij nog niet eerder hadden geprobeerd. Gelderlandplein heeft voor deze attentie de handen ineengeslagen met eigenaar Kroonenberg Groep, die deze actie voor de ondernemers mogelijk maakt. 


Gelderlandplein wenst iedereen veel sterkte in deze tijd en hoopt haar bezoekers die nu thuis zitten snel weer te mogen begroeten.