Geef je op voor de Zuidas Cup 2023

De Zuidas Cup, het voetbaltoernooi voor bedrijven en andere organisaties in Zuidas, komt er weer aan! Sportvereniging RAP hervat op vrijdag 6 oktober 14.30 uur, na enkele coronajaren, het zeven tegen zeven toernooi om de Zuidas Cup. Voor deze editie is sv RAP nog op zoek naar enkele teams, zowel herenteams als gemengde teams (dames en heren). 

Het inschrijfgeld bedraagt 250 euro per team, exclusief BTW, en komt geheel ten goede aan de stichtingen Ester Fonds/Peter Pan Vakantieclub.
Met de opbrengst kunnen enkele ernstig zieke jongeren, samen met lotgenootjes, van een kosteloze buitenlandse vakantie genieten. Stichting Peter Pan Vakantieclub organiseert sinds 1996 reizen voor jongeren met een chronische ziekte. Tijdens die reis hoeven ze even niet aan hun ziekte te denken, maar kunnen ze nieuwe vrienden maken en samen een geweldige tijd beleven. Zie www.peterpanvakantieclub.nl voor meer informatie over dit hartverwarmende initiatief.

Het inschrijfgeld is inclusief borrel, deze wordt door een sponsor aangeboden. Een team heeft minimaal 7 spelers en een wedstrijd duurt 15 minuten. De Zuidas Cup vindt plaats op de velden van SV RAP. 

Voor uitgebreide informatie en inschrijven kun je een mail sturen naar Charles Kint, bestuurslid van SV RAP, via het e-mailadres: charleskint@planet.nl
SV RAP hoopt (bedrijfs)team(s) op 6 oktober ook te mogen begroeten op de prachtige grasvelden van SV RAP.

Meer informatie over sv RAP vind je HIER