Doe ook mee aan 'OV-buddy's!DOE OOK MEE AAN ‘OV-BUDDY’S!

* Deze actie is inmiddels afgelopen.

De coronacrisis deelt een flinke klap uit aan het openbaar vervoer. Met OV-buddy's stimuleren collega’s elkaar op Zuidas om de auto te laten staan en met het OV naar het werk te komen. Daarbij krijgen deelnemers voor elke reis van of naar Zuidas met het OV een beloning. OV-buddy’s dus: met het OV naar je werk en daar prijzen mee verdienen. OV gebruikers zorgen voor minder parkeerproblemen en dragen bij aan een duurzamer bedrijf. Kortom, reizen met het OV loont!

Met OV-buddy's gaan bestaande OV-forenzen binnen hun bedrijf op zoek naar collega's die met de auto naar het werk reizen. Samen melden zij zich aan en vormen een team. De buddy kan maximaal vier automobilisten aanmelden. Iedere keer als een teamlid, voormalige automobilist, met het OV naar het werk reist, spaart hij/zij punten. De reeds bestaande OV-forens (de buddy) ontvangt ook punten voor iedere keer dat een teamlid met het OV reist. 

De actieperiode is vier weken in de periode oktober, november of december. Teamleden hoeven niet fysiek samen te reizen. Schrijf u nu in, en verdien mooie prijzen op Zuidas!

Op = Op Let op! Voor deze actie geldt een maximum aantal plekken van 100 medewerkers, verdeeld over deelnemers en buddy’s.


Hoe werkt het nadat u zich heeft aangemeld

        1. U ontvangt van ons alles wat u nodig heeft voor een vliegende start aan OV-buddy's

        2. U houdt zelf de gemaakte ritten bij, wij doen de rest.


Dat is alles. Deelname aan OV-buddy’s kost u verder niets. Meer informatie vindt u hieronder. 


Inschrijven kan via deze link.


Disclaimer: de actie 'OV-buddy's' is onderhevig aan veranderingen, aan de hand van de maatregelen omtrent de coronacrisis.


MEER INFORMATIE

Voor wie?
Vanuit van A tot Zuidas* richt OV-buddy’s zich op medewerkers die met de auto naar het werk reizen. Het betreft medewerkers die bij een op Zuidas gevestigd bedrijf werkzaam zijn. Maar ook de medewerkers die op dit moment al met het openbaar vervoer naar het werk komen, worden niet vergeten. Zij kunnen collega-automobilisten vragen om samen aan de OV-actie deel te nemen. Een team bestaat uit een buddy (bestaande OV-forens) en maximaal vier teamleden (voormalige automobilisten). De buddy kan meerdere teams vormen met verschillende collega-automobilisten.

Beloning en registratie

Elk teamlid (voormalige automobilist) krijgt toegang tot de prijzenpot die hij in actieperiode van 4 weken in de periode van oktober, november of december bij elkaar kan reizen. Als startbeloning krijgt ieder teamlid 25 punten bij de registratie van de eerste rit, daarna spaart het teamlid 15 punten per gemaakte reis met het openbaar vervoer, tot een maximum van 250 punten.

Voor de registratie van de gemaakte reizen met het openbaar vervoer gebruikt de buddy het toegestuurde formulier vanuit Hello Zuidas. Dit formulier wordt door de buddy ingevuld voor het hele team, zodat zij digitaal aangemoedigd kunnen worden. Aan het einde van de actieperiode stuurt de buddy het formulier naar rinske.berg@hellozuidas.com. Na mogelijke controle zullen de prijzen uitgedeeld worden, en zal de buddy zijn gespaarde bedrag ontvangen.

Hoe vaak met het openbaar vervoer?
Om voor de maximum beloning in aanmerking te komen, hoeft het teamlid niet alle dagen binnen de actieperiode met het openbaar vervoer te reizen. Het maximaal aantal te registreren OV-ritten is lager dan het aantal werkdagen in de hele actieperiode. In de gekozen actie periode van vier weken hoeft de deelnemer 8 werkdagen met het openbaar vervoer te reizen om de persoonlijke maximum beloning te verzilveren. In geval van verlof of ziekte hoeft de maximum beloning dus niet direct in gevaar te komen.

Beloning voor de buddy
De financiële beloning voor de buddy (bestaande OV-forens) is gerelateerd aan zowel het aantal teamleden dat hij aandraagt als hoe vaak de teamleden in de actieperiode van 4 weken (september, oktober of november) naar het werk zijn gereisd met het openbaar vervoer. Er geldt een vaste beloning van €2,50 per aangedragen teamlid (max. €10), plus €1 per dag waarop een/of meerdere teamleden met het openbaar vervoer hebben gereisd tot een maximaal totaal bedrag van €25. Dus hoe vaker het teamlid het openbaar vervoer pakt, hoe hoger de uiteindelijke beloning voor het teamlid én voor de buddy is.

Sluitdatum inschrijving
Teams bestaande uit OV-forenzen (voor de buddy-rol) en automobilisten kunnen zich tot 6 december aanmelden, aangezien op 6 december de laatste periode van vier weken van start zal gaan. De buddy kan maximaal 4 automobilisten aanmelden om mee te doen. Inschrijven kan via
deze link.

Op=Op
Let op! Voor deze actie geldt een maximum aantal plekken van 100 medewerkers, verdeeld over teamleden en buddy’s.

*Het platform van A tot Zuidas is een samenwerkingsverband van Green Business Club Zuidas, ORAM, Taskforce Bereikbaarheid Zuidas, gemeente Amsterdam Zuidas, Bycs, Breikers & Hello Zuidas met als doelstelling om duurzame mobiliteit van en naar Zuidas te stimuleren.
CONTACT

Heeft u vragen over deze actie? Neem contact op met Rinske Berg, projectmanager mobiliteit en bereikbaarheid via rinske.berg@hellozuidas.com.