10 Jaar Open Toren Dag Amsterdam

10 Jaar Open Toren Dag Amsterdam!

In maart 2022 vindt de tiende editie van de Open Toren Dag Amsterdam plaats! Wat in 2013 bescheiden is begonnen met 12 torens is inmiddels uitgegroeid tot een uniek evenement met meer dan 50 historische en hedendaagse Amsterdamse torens die hebben deelgenomen, waarvan zeker 15 in Zuidas. Duizenden mensen mochten we verwelkomen en gratis laten genieten van unieke vergezichten over de stad. Het jubileum van volgend jaar wordt een bijzonder jaar, waarin we graag zo veel mogelijk torens willen openstellen.

Word deelnemer
De torens van de Zuidas mogen bij deze tiende editie natuurlijk niet ontbreken. U kunt met uw toren deelnemer worden van de tiende editie! Ons attent maken op mogelijke andere mogelijke deelnemers mag ook. Doe mee met uw toren op deze bijzondere dag met veel hoogtepunten!

Word sponsor
Het feit dat de torens gratis te bezoeken zijn betekent dat wij volledig afhankelijk zijn van subsidiegevers en sponsoren om deze dag te organiseren. Als sponsor komt u duidelijk in beeld op onze websites en social media en posters. Een voorbeeld van het bereik van de Open Toren Dag Amsterdam zijn de meer dan 100.000 clicks op onze website.

Neem vrijblijvend contact met ons op om in maart 2022 de Open Toren Dag één groot hoogtepunt te zijn voor de stad Amsterdam.

Peter van Ruijven / Henri van Poll

Stichting Open The Doors / Organisatie Open Toren Dag Amsterdam
E: info@openthedoors.nl
W: https://www.facebook.com/StichtingOpenTheDoors

Foto: Peter Elenbaas