Gen25

Wij zijn uitdaging gedreven technologie specialisten met een passie voor digitale interactie. Read more

Wij zijn uitdaging gedreven technologie specialisten met een passie voor digitale interactie. Wij helpen bedrijven betere klantrelaties te realiseren en efficiënter samen te werken met behulp van innovatieve clouds zoals Salesforce en AWS.

Waardevolle interactie is de basis voor elke succesvolle samenwerking of relatie, het moet makkelijk, duidelijk en efficiënt zijn. Digitale technologie kan samen met menselijk vernuft unieke oplossingen creëren die workflows verbeteren, processen versnellen en waardevolle relaties of samenwerkingen verbeteren. We houden van ons werk als systeemintegratie partner en softwareontwikkelaar om uw uitdaging om te zetten naar uw oplossing.

We werken graag samen en lossen complexe problemen op in financiën, retail, vastgoed, reizen en horeca, onderwijs en meer. Gen25 is als bedrijf gestart in 2006 en is nu meer dan 70 collega's sterk met kantoren in Amsterdam en Londen. Ons doel is niet om het grootste technologiebedrijf te zijn, maar om de beste onafhankelijke digitale innovatiepartner te zijn met een persoonlijke aanpak, zodat we onze klanten nog slimmer kunnen maken. Meer weten over wat we doen of geïnteresseerd in Gen25 als werkgever? Kijk op www.gen25.com