De Brauw Blackstone Westbroek Amsterdam

Claude Debussylaan 80 , Amsterdam

Wij zijn een advocatenkantoor met een wereldwijd bereik. We hebben een robuuste bedrijfspraktijk, een expertisecentrum en een ongeëvenaard team van regelgevende experts. Grote zaken, grote risico's en grote arena's vereisen multidisciplinaire, multinationale teams die zijn samengesteld uit sterke strategische denkers die bereid zijn een stap verder te gaan. Read more

Wij zijn een advocatenkantoor met een wereldwijd bereik. We hebben een robuuste bedrijfspraktijk, een expertisecentrum en een ongeëvenaard team van regelgevende experts. Grote zaken, grote risico's en grote arena's vereisen multidisciplinaire, multinationale teams die zijn samengesteld uit sterke strategische denkers die bereid zijn een stap verder te gaan. Wij geloven in het vinden van de juiste balans tussen strengheid en pragmatisme, vooral wanneer er veel op het spel staat en de druk groot is.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.