TREC

Pieter Cornelisz Hooftstraat 150, Amsterdam

TREC is een onafhankelijk adviesbureau dat voornamelijk optreedt namens commerciële vastgoedbeleggers. De diensten van TREC zijn erop gericht om vastgoedbeleggers in de particuliere en institutionele sectoren advies te geven over verhuurtransacties, aan- en verkooptransacties, huurbijstand, taxaties, herstructurering en gespecialiseerde consultancy. In alle gevallen betekent dit het maximaliseren van het rendement op het onroerend goed van de klant. Read more

TREC is een onafhankelijk adviesbureau dat voornamelijk optreedt namens commerciële vastgoedbeleggers. De diensten van TREC zijn erop gericht om vastgoedbeleggers in de particuliere en institutionele sectoren advies te geven over verhuurtransacties, aan- en verkooptransacties, huurbijstand, taxaties, herstructurering en gespecialiseerde consultancy. In alle gevallen betekent dit het maximaliseren van het rendement op het onroerend goed van de klant.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.