Tandartsenpraktijk Van de Veer

Gustav Mahlerplein Zuid 116 , Amsterdam

Onze familiepraktijk kenmerkt zich door een decennialange traditie van het bieden van uitstekende tandheelkundige zorg in combinatie met huiselijke gezelligheid. Read more

Onze familiepraktijk kenmerkt zich door een decennialange traditie van het bieden van uitstekende tandheelkundige zorg in combinatie met huiselijke gezelligheid. Onze eerste praktijk startte immers als een kleine praktijk aan huis en werd 40 jaar geleden door onze grondlegger Gerard van de Veer  gevestigd op de Apollolaan 45. Veel van de patiënten uit deze begintijd zien wij nog altijd. Want ook in onze nieuwe praktijk op de Zuidas domineert huiselijkheid en rust.

Sinds 2011 zet inmiddels de tweede generatie van onze familie, Ilse van de Veer, het werk aan de stoel voort. Ilse leidt op de Zuidas een professioneel team van uitstekend gekwalificeerde tandartsen, implantologen, mondhygiënistes en preventie assistentes. Ingesteld op de hedendaagse, drukke dagindeling wordt er gewerkt met zo kort mogelijke behandeltijden. Maar traditiegetrouw eveneens met veel ruimte en aandacht voor persoonlijk contact.