Taalcentrum - VU

De Boelelaan 1105 , Amsterdam

Vertalingen van en naar elke taal. Taal- en communicatietrainingen om je mondelinge en schriftelijke vaardigheden te verbeteren. Read more

Taalcentrum-VU laat woorden werken.

Vertalingen   |   Trainingen   |   Tekstredactie

Vertalingen van en naar elke taal. Taal- en communicatietrainingen om je mondelinge en schriftelijke vaardigheden te verbeteren. In het Nederlands en Engels. Teksten die hun doel bereiken bij de doelgroep. Dat is het Taalcentrum-VU. Wij laten jouw woorden werken.


Dertig enthousiaste taal- en communicatieprofessionals die staan te trappelen om jouw woorden te laten werken: dat is het Taalcentrum-VU. Met aandacht en zorg denken we mee over de beste oplossing voor jouw (ver)taal- of communicatievraagstuk. Vanuit onze centrale locatie naast de VU, aan de rand van de Zuidas, zijn wij preferred supplier voor opdrachtgevers in de sectoren onderwijs, onderzoek, overheid, vastgoed, advocatuur, verzekeraars, woningbouw en vele andere. Ons vertaalbureau staat garant voor kwaliteitsvertalingen van en naar elke taal. Voor taal- en communicatietrainingen schakelen we onze trainers in die je helpen met meer gemak, vertrouwen én plezier te spreken of schrijven in het Nederlands en Engels. En heb je een tekstvraag? Onze tekstredactie laat woorden écht werken voor jouw organisatie én natuurlijk de lezers.