Q-Park

Op de Zuidas kun je terecht in 4 parkeergarages van Q-Park. Geen parkeerstress en altijd verzekerd van een plek. Read more

Q-Park hoort bij de drie grootste parkeerorganisaties van Europa. In Nederland zijn we marktleider met 453 parkeerfaciliteiten, waaronder parkeergarages in stadscentra van Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Den Haag. Q-Park zoekt constant naar locaties om mensen en bezoekdoelen met elkaar te verbinden. De Zuid-As in Amsterdam is een perfect voorbeeld.

Q-Park kent de parkeerwereld van binnen en van buiten. Door onze kennis zijn we al jaren een partner voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Voor het ontwikkelen, exploiteren en beheren van bestaande en nieuwe parkeergarages. Want met slimme parkeeroplossingen halen we meer rendement uit parkeren. Zo maken we als partner investeringen extra waardevol. En vinden we de juiste balans tussen bereikbaarheid en leefbaarheid. Om steden vitaal te houden. Nu én in de toekomst.

Op de Zuidas kun je terecht in 4 parkeergarages van Q-Park. In parkeergarages Symphony, Mahler en Eurocenter kun je vooraf een parkeerplaats reserveren voor de gewenste verblijfsduur, op deze manier heb je geen parkeerstress en ben je altijd verzekerd van een plek.

Alle parkeergarages zijn uitgerust met elektrische oplaadpunten en hebben een centrale ligging. Medio 2021 zal Q-Park ook parkeergarage The Valley openen.

Voor meer informatie over Q-Park, vragen over mobiliteit & abonnementen, dan wel andere samenwerkingsmogelijkheden, kun je contact opnemen met Peter Balm, Senior Accountmanager Zuidas.


Hij is bereikbaar via +31 6 46 70 56 27 en per peter.balm@q-park.com.


  • Oplaadpunt electrische auto's