Welcome Home

Apollolaan 151, Amsterdam

HIGH-END CONCIERGESERVICE VOOR EEN COMFORTABELE LEVENSSTIJL Read more

HIGH-END CONCIERGESERVICE VOOR EEN COMFORTABELE LEVENSSTIJL.

Welcome Home is een persoonlijke conciërgeservice voor drukke professionals, expats en gezinnen in Amsterdam. We bieden een breed scala aan services om de dagelijkse leven net iets makkelijker te maken, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk voor u is.

Resident Conciërge Service

We zijn de partner voor vastgoedprofessionals, projectontwikkelaars en VvE’s van luxe wooncomplexen in (groot) Amsterdam. Onze virtuele Resident Conciërgeservice versterkt niet alleen een vijfsterren-woonbeleving, maar ook een community platform voor bewoners. Een aanzienlijke toegevoegde waarde voor uw project en de (potentiële) bewoners. Al te implementeren vanaf 8 appartementen!

Personal Conciërge Service

Wij zijn uw persoonlijke assistent. Of het nu gaat om het organiseren van uw huishouden, het beheren van uw (wekelijkse) to-do-lijst, zorgdragen van uw Pied-à-Terre, het creëren van tijd door boodschappen te doen of het bieden van volledig verzorgd home management.

Expat Conciërge Service

Daar waar een relocator zorgt voor het papierwerk en basisvoorzieningen, zorgt Welcome Home ervoor dat uw internationale talent echt het gevoel heeft dat u, als werkgever, begrijpt welke impact zo’n verhuizing naar een onbekend land met zich meebrengt. We zorgen voor een soepele transitie - uit uw naam - en helpen uw werknemer en het gezin of de partner snel zijn weg te vinden in de stad.