ISX beveiliging

heemradschapslaan 102 e-h, Amstelveen

ISX is professioneel en innovatief beveiligingsbedrijf met een breed pakket aan diensten. Read more

ISX = 24/7 Beveiliging & Bewaking ✓ Objectbeveiliging ✓ Alarmopvolging ✓ Mobiele Surveillance ✓ Bouwbewaking

Al meer dan 20 jaar zorgt ISX beveiliging voor de veiligheid haar klanten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar uw betrouwbaarste partner voor de beveiliging. Ons werkgebied ligt voornamelijk rondom Amsterdam, Amstelveen, Schiphol. We richten onze diensten op de zakelijke als de particuliere markt.

Onze visie op beveiligen is duidelijk of het nu gaat om de veiligheid van uw gezin, bedrijf of evenement bij ons kunt u terecht voor een totaal pakket aan diensten.

Wij zijn vooral bereikbaar, hebben korte lijnen en zijn flexibel, snel in het ontzorgen van onze opdrachtgevers als het gaat om beveiligen, bewaking en veiligheid. Het op een verantwoorde manier leveren van kwaliteit staat daarbij voorop.

Vanzelfsprekend voldoen we aan alle eisen die aan een modern beveiligingsbedrijf en haar mensen mogen worden gesteld. Om dit aantoonbaar te maken beschikken we over een vergunning van het Ministerie van Justitie en het VEB Keurmerk Beveiliging. Dit houdt onder andere in dat WIJ verzekerd zijn en U er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan de specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat ISX de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Onze diensten:
- Alarmopvolging
- Mobiele Surveillance
- Bewaking
- Objectbeveiliging
- Receptiediensten
- Hondenbeveiliging