À Deauville

Strawinskylaan 3003, Amsterdam

Een ode aan gastvrijheid en goede smaak Er is een reden waarom de Franse cultuur zo rijk is aan smaakbeleving. Binnen in een goede ambiance vormen gastronomie en gastvrijheid de ideale voedingsbodem voor succes. Dat was, en dat is waarom Deauville, bekroond als de Parijse Rivièra, al decennia onveranderd beschouwd wordt als de veilige haven voor zowel mondiale High Society als de ‘tout le monde’ genieter van smaak en gastronomie. Read more

Een ode aan gastvrijheid en goede smaak

Er is een reden waarom de Franse cultuur zo rijk is aan smaakbeleving. Binnen in een goede ambiance vormen gastronomie en gastvrijheid de ideale voedingsbodem voor succes. Dat was, en dat is waarom Deauville, bekroond als de Parijse Rivièra, al decennia onveranderd beschouwd wordt als de veilige haven voor zowel mondiale High Society als de ‘tout le monde’ genieter van smaak en gastronomie.

De Zuidas verdient een locatie voor ieder die tijdloze smaakbeleving en hospitality op waarde weet te schatten. à Deauville biedt die zeldzame en traditioneel hoogstaande gastvrijheid. Het streeft naar niets minder dan een ode aan perfectie, voor hen die het zoeken.

  • Koffie, lunch & lekkers
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.