D&B The Facility Group

Gondel 1, Amstelveen

De services van D&B The Facility Group zijn altijd maatwerk, want geen organisatie is hetzelfde. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de markt en samen leveren zij een grote bijdrage aan de wijze waarop mensen binnen de werkomgeving functioneren en in hun vel zitten. Mensen die gelukkiger zijn leveren immers betere prestaties, zijn productiever en hebben meer energie. Happiness works. En dat is van grote waarde. Read more

De services van D&B The Facility Group zijn altijd maatwerk, want geen organisatie is hetzelfde. Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de markt en samen leveren zij een grote bijdrage aan de wijze waarop mensen binnen de werkomgeving functioneren en in hun vel zitten. Mensen die gelukkiger zijn leveren immers betere prestaties, zijn productiever en hebben meer energie. Happiness works. En dat is van grote waarde.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.