Boyden Global Executive Search

De Boelelaan 7, Amsterdam

Ten tijde van de oprichting in 1946 was Boyden Global Executive Search de eerste die zich volledig richtte op retained executive search en is vandaag de dag nog steeds een leidende partij binnen executive search. De benadering van Boyden rond de zoektocht naar een kandidaat is vereenzelvigd binnen de organisatie en wordt versterkt door de toegevoegde bronnen die gekoppeld zijn aan de eigen lokale kennis. Read more

Ten tijde van de oprichting in 1946 was Boyden Global Executive Search de eerste die zich volledig richtte op retained executive search en is vandaag de dag nog steeds een leidende partij binnen executive search. De benadering van Boyden rond de zoektocht naar een kandidaat is vereenzelvigd binnen de organisatie en wordt versterkt door de toegevoegde bronnen die gekoppeld zijn aan de eigen lokale kennis.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.