Boontje Advocaten

De Boelelaan 28, Amsterdam

Boontje Advocaten & Mediators werd opgericht in 2001 en richt zich als nichekantoor uitsluitend op het arbeidsrecht. Read more

Boontje Advocaten & Mediators werd opgericht in 2001 en richt zich als nichekantoor uitsluitend op het arbeidsrecht. Inmiddels is Boontje uitgegroeid tot het grootste arbeidsrechtkantoor van Nederland. Advocaten én mediators, ogenschijnlijk tegenstrijdig maar onlosmakelijk verbonden. Elk van onze advocaten heeft, naast algemene kennis van het arbeidsrecht, een of meerdere specifieke aandachtsgebieden. Met tien specialistische praktijkgroepen bedienen we onze cliënten op maat en werkt steeds de meest gespecialiseerde advocaat op de zaak. Waar nodig zorgen wij door onze interne samenwerking voor betrokkenheid van specialisten uit andere praktijkgroepen. Onze mediators zijn ook actief in het arbeidsrechtelijke domein, van samenwerkingsconflicten tot arbeidsconflicten.

Alles over de aanpak van Boontje

Bij Boontje hebben we oog voor het grotere geheel. We onderscheiden ons door verder te kijken dan de juridische kaders. Bovendien heeft Boontje een eigen stijl en een eigen visie op de professie van advocaat ontwikkeld, mede geïnspireerd op het gedachtengoed van mediation en coaching. Sinds onze oprichting is prof. mr. C.J. (Cees) Loonstra, hoogleraar arbeidsrecht, als adviseur aan ons kantoor verbonden.