Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7, Amstelveen

Het Amsterdamse Bostheater is een van de grootste theaterpodia van Nederland, middenin het Amsterdamse Bos, Read more

Het Amsterdamse Bostheater is een van de grootste theaterpodia van Nederland, middenin het Amsterdamse Bos, wat plaats biedt aan +/ 1400 bezoekers. Elke zomer wordt er een grote theatervoorstelling van een gerenommeerd Nederlands theatergezelschap gespeeld in het prachtige decor van het Amsterdamse Bos. Je ziet de zon ondergaan tijdens de voorstelling en de laatste scène wordt steevast onder de sterrenhemel gespeeld. Daarnaast kun je genieten van talloze concerten, films, jeugdvoorstellingen en het Boslab Theaterfestival, een locatietheater festival door een nieuwe generatie theatermakers. 

Het Bostheater is actief vanaf april t/m september. In de winter zijn er geen publieksactiviteiten maar kun je het theater wel huren voor een bijeenkomst of een besloten event.

  • >1000 personen
  • Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Rolstoeltoegankelijk, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Te huur voor privé gelegenheden
  • www.bostheater.nl
  • Maestro

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.