Your Assistent

Voorstraat 32A , Willemstad

4.7/ 5

Your Assistant is al 15 jaar gespecialiseerd in professionele, klantvriendelijke telefoondiensten en ontzorgende secretariaatsdiensten. Zij onderscheiden zich door hun persoonlijke werkwijze en het vermogen om zich in te leven in de klant. Zij werken niet met thuiswerkers, maar uitsluitend vanuit het kantoor in Willemstad. Met een vast team van medewerkers vertegenwoordigen zij klanten, volledig afgestemd op hun wensen. Read more

Your Assistant is al 15 jaar gespecialiseerd in professionele, klantvriendelijke telefoondiensten en ontzorgende secretariaatsdiensten. Zij onderscheiden zich door hun persoonlijke werkwijze en het vermogen om zich in te leven in de klant. Zij werken niet met thuiswerkers, maar uitsluitend vanuit het kantoor in Willemstad. Met een vast team van medewerkers vertegenwoordigen zij klanten, volledig afgestemd op hun wensen.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.