Vermaat Groep

Produktieweg 1 , Amsterdam

VERMAAT laat gasten genieten van samen eten en drinken. Ieder horecaconcept van VERMAAT is uniek, wij ontwerpen en realiseren een op maat gemaakte horecaoplossing. We ontwikkelen eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Wij staan voor stevige partnerships, persoonlijke aandacht en een goede relatie, creativiteit, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles doen we met de grootst mogelijke aandacht voor de mens en de omgeving. Read more

VERMAAT laat gasten genieten van samen eten en drinken. Ieder horecaconcept van VERMAAT is uniek, wij ontwerpen en realiseren een op maat gemaakte horecaoplossing. We ontwikkelen eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Wij staan voor stevige partnerships, persoonlijke aandacht en een goede relatie, creativiteit, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles doen we met de grootst mogelijke aandacht voor de mens en de omgeving.

De bedrijfscultuur is sinds jaar en dag hetzelfde; wie je ook bent in ons bedrijf en waar je ook werkt, elke dag willen wij de beste zijn en nét dat stapje meer zetten. Zo groeien we samen, als individu en als bedrijf. Onze ambitie en gezonde groei hebben geleid tot een breed scala aan partnerships. Dankzij ons harde werken en onze professionele aanpak zijn we, in onze sector, het snelst groeiende bedrijf; dat maakt ons trots! Wij houden van persoonlijk zaken doen. Wij zijn altijd de ondernemer onder het dak van de ander. Wij ontwikkelen een white label concept, zijn zo van toegevoegde waarde voor de identiteit van de organisatie. Wij zorgen voor een totaalbeleving. 

VERMAAT heeft alle specialismen onder haar eigen dak verzameld; van ontwerp tot realisatie, van marketing tot innovatie. Culinair vakmanschap, professionaliteit, ambacht en gastvrijheid: dat is onze horecabenadering. Wij blijven onze gasten en onze partners iedere dag verrassen. Innovatie van eten & drinken zit in onze genen. We monitoren ontwikkelingen en trends in de markt zodat we die steeds kunnen vertalen in horecaconcepten. Maar wat ons echt bijzonder maakt, zijn onze mensen. Onze medewerkers zijn ons grootste goed.

Dus wil jij ook het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij VERMAAT aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? VERMAAT helpt je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit. Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag!

  • salade

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.