Papa's Loft House

Arent Janszoon Ernststraat 577, Amsterdam

Welkom bij Papa’s Loft House, restaurant, bar en evenementenlocatie. Een oase van avontuur en warmte in Amsterdam Zuid. Read more

“Good times, Great food."

Welkom bij Papa’s Loft House, restaurant, bar en evenementenlocatie. Een oase van avontuur en warmte in Amsterdam Zuid. Ontsnap aan de drukte en geniet van ‘Good times & great food’. Een prachtig ingericht restaurant, sfeervolle meeting rooms en private dining, een bar & lounge die met zijn classy en avontuurlijke inrichting aanvoelt als thuiskomen en dan hebben we het nog niet over het geweldige rooftop terras. Alles draait het om één ding: “Bringing people together”. Met passie en toewijding streven we ernaar een plek te creëren waar mensen zich thuis voelen en ongedwongen kunnen genieten; een plek waar levensgenieters samenkomen.

Je kunt bij Papa’s Loft House terecht voor lunch, diner, private dining, meetings & events.

Verborgen op de eerste verdieping van Papa’s Loft House vind je één van de fijnste rooftops in Amsterdam. Op mooie dagen is dit de plek waar je heerlijk kan loungen. Vanuit het restaurant stap je zo op het terras. Verscholen tussen mooie groene planten ben je heel even niet meer onderdeel van de drukte van buiten. Een gewelde plek om te lunchen, dineren of voor een cocktail en een kleine bite.

Papa’s Loft House in Amsterdam heeft een fantastische ligging op Gelderlandplein in het Element Amsterdam Hotel. Station Zuid (en de Zuidas) ligt op 10 minuten lopen en daarnaast gaat er een speciale Gelderlandplein shuttlebus. Op 5 minuten vanaf de A10, 15 minuten van Schiphol en midden in de randstad is Papa’s Loft House zeer goed bereikbaar.

CLAY Hospitality Met trots maakt Papa's Loft House deel uit van CLAY Hospitality, waar ook Papa's Beach House in het Haarlemmermeerse Bos en Element Amsterdam Hotel op Gelderlandplein deel van uitmaken. Met een geschiedenis die 50 jaar teruggaat, brengen wij een schat aan ervaring en kennis mee naar alles wat we vandaag de dag doen.


 


  • Internationaal
  • Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Rolstoeltoegankelijk, Private dining, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, Te huur voor privé gelegenheden, WiFi
  • Gelderlandplein
  • Q-Park, Q-Park