IEF Capital

Oranje Nassaulaan 25, Amsterdam

4/ 5

IEF Capital heeft transacties ter bedrage van meer dan 5 miljard euro in totaal afgerond. Deze transacties verschilde in type en grootte, maar zijn vaak complex, door bijvoorbeeld de fiscale en / of juridische structuur. Voorbeelden hiervan zijn delistings, sale and leaseback transacties en aandelentransacties. Read more

IEF Capital heeft transacties ter bedrage van meer dan 5 miljard euro in totaal afgerond. Deze transacties verschilde in type en grootte, maar zijn vaak complex, door bijvoorbeeld de fiscale en / of juridische structuur. 

Voorbeelden hiervan zijn delistings, sale and leaseback transacties en aandelentransacties.
Sinds de oprichting van IEF Capital zijn ze erin geslaagd vastgoedportefeuilles die bestaat uit verschillende soorten van onroerend goed, met een focus op retail activa. In het bijzonder worden de winkelpanden gelegen op toplocaties in de Nederlandse binnensteden en beschikken over markante gebouwen in het historische hart van Amsterdam en Utrecht.


IEF Capital ging de Nederlandse vastgoedmarkt in 2001 als een joint venture van Inflation Exchange Fund (IEF), een van de meest ervaren retail managers van Nederland en Bouwfonds Investment Management (Bouwfonds IM). Sinds de start van de joint venture heeft IEF Capital een samenhangend portfolio opgebouwd bestaand uit winkelpanden op toplocaties, kantoren en andere vastgoedbeleggingen. Als manager, IEF Capital houdt substantiële deelnemingen in haar fondsen om afstemming van de belangen van beleggers.

Bovendien heeft IEF Capital verschillende van zijn eigenschappen in de loop der jaren herontwikkeld en bijvoorbeeld, getransformeerd single-tenant warenhuizen in levendige, multi-tenant gebouwen.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.