HAB International

Strawinskylaan 923, Amsterdam

HAB International is een internationaal georiënteerd kantoor in Nederland gespecialiseerd in audit en accountancy en opererend vanuit Amsterdam (nabij Schiphol Airport). Het dienstenaanbod voor onze cliënten is breed en varieert van audit en accountancy tot business consultancy voor bedrijven die in of via Nederland actief zijn, of internationaal expanderen. Read more

HAB International is een internationaal georiënteerd kantoor in Nederland gespecialiseerd in audit en accountancy en opererend vanuit Amsterdam (nabij Schiphol Airport). Het dienstenaanbod voor onze cliënten is breed en varieert van audit en accountancy tot business consultancy voor bedrijven die in of via Nederland actief zijn, of internationaal expanderen. Met ons ervaren team zijn wij in staat de voor u vereiste diensten snel en slagvaardig te leveren en u zo nodig ook wereldwijd te ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben wij een sterk netwerk en samenwerkingen met verschillende Europese, Amerikaanse, en Indiase accountancy organisaties opgebouwd, waardoor wij de reikwijdte van onze dienstverlening hebben kunnen uitbreiden naar een transcontinentaal niveau.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.