Albert Heijn Parnassusweg

Parnassusweg 701, Amsterdam

Welkom bij Albert Heijn Parnassusweg, gelegen in het bruisende hart van de Zuidas. Deze unieke vestiging biedt een verfijnde winkelervaring die perfect aansluit bij het dynamische karakter van dit zakelijke en culturele epicentrum. Read more

Welkom bij Albert Heijn Parnassusweg, gelegen in het bruisende hart van de Zuidas. Deze unieke vestiging biedt een verfijnde winkelervaring die perfect aansluit bij het dynamische karakter van dit zakelijke en culturele epicentrum. Albert Heijn Parnassusweg combineert de vertrouwde kwaliteit en service van de bekende supermarktketen met een eigentijds en stijlvol design. 

Of je nu op zoek bent naar verse en hoogwaardige ingrediënten voor een snelle lunch tussen vergaderingen door, of naar culinaire inspiratie voor een uitgebreid diner na een lange werkdag, hier vind je alles wat je nodig hebt. De winkel is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de wensen van de veeleisende professionals en bewoners van de Zuidas, met een uitgebreid assortiment van verse producten, gezonde snacks en luxe lekkernijen.

Albert Heijn Parnassusweg is niet zomaar een supermarkt; het is een bestemming waar gemak, kwaliteit en stijl samenkomen. Stap binnen en ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden te midden van de dynamiek van de Zuidas.
Parnassusweg 701, 739 Amsterdam