AkzoNobel

Christian Neefestraat 2, Amsterdam

AkzoNobel is een van ‘s werelds toonaangevende industriële ondernemingen. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren zij essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. Read more

AkzoNobel is een van ‘s werelds toonaangevende industriële ondernemingen. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren zij essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. AkzoNobel kent een rijke geschiedenis en is pionier in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.