Members only: Wonen in het Beatrixpark

We nodigen je van harte uit voor Wonen in Zuidas op donderdag 2 november om 15.00 uur bij AkzoNobel. Deze editie zullen we het gaan hebben over wonen in het Beatrixpark. Read more

We nodigen je van harte uit voor Wonen in Zuidas op donderdag 2 november om 15.00 uur bij AkzoNobel. Deze editie zullen we het gaan hebben over wonen in het Beatrixpark.

Hoe zal het wonen in het Beatrixpark eruit komen te zien? Hoe wordt de verbinding met het Beatrixpark gezocht? En hoe is dit terug te zien in de ontwerpen van de nieuwe woontorens? We gaan hierover graag met jou en onze sprekers in gesprek.

Deze middag zullen vastgoedontwikkelaars Breevast (Kavel 6&7) en KondorWessels (Habitat Royale) hun plannen voor de woontorens in het Beatrixpark komen toelichten. Daarnaast zullen de Gemeente Amsterdam en het Leger des Heils de plannen voor de tijdelijke huisvesting voor vluchtelingen in Kunstkapel & Convict, met alle kansen en uitdagingen van dien, komen presenteren.

Wij hopen je op donderdag 2 november te mogen verwelkomen! Ben je zelf verhinderd en/of wil je samen met een collega komen, dan horen we dat graag.

Locatie: AkzoNobel, Christian Neefestraat 2, 1077 WW Amsterdam
Tijd: start om 15:00, borrel om 16:30 uur


Contactpersoon: Rinske Berg
rinske.berg@hellozuidas.com