39ste editie van de KunstRAI

De KunstRAI / Art Amsterdam, die tot de langstlopende kunstbeurzen ter wereld behoort, beleeft dit jaar haar 39e editie. De beurs vindt plaats van 27 maart tot en met 1 april in de RAI. Read more

De KunstRAI / Art Amsterdam, die tot de langstlopende kunstbeurzen ter wereld behoort, beleeft dit jaar haar 39e editie. 

De beurs vindt plaats van 27 maart tot en met 1 april in de RAI. De nationale beurs richt zich op hedendaagse autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en nieuwe media. Ook is er plaats voor toegepaste kunst, design en kunsthandel met werk van na 1945. Ruim 85 jonge en gerenommeerde galerieën presenteren hun collecties. 

Tijdens de KunstRAI/ Art Amsterdam vindt op vrijdag 29 maart van 18.00-21.00 uur The Artist Night plaats: een unieke kans om de kunstenaars en galeriehouders van de KunstRAI te ontmoeten. Tijdens dit besloten avondprogramma kunnen genodigden onder het genot van een drankje in gesprek met de kunstenaars, die speciaal op deze avond aanwezig zullen zijn. De kunstenaars geven live performances, demonstraties en lichten hun maakproces toe.

Members van Hello Zuidas kunnen exclusief kaarten krijgen voor The Artist Night. Hou onze website en mailings in de gaten. Meer info volgt!