Hello Zuidas works towards an attractive Zuidas for everyone.

Hermann Spatt, General Manager nhow Amsterdam RAI hotel

Interview with Hermann Spatt, general manager nhow Amsterdam RAI hotel

Find your way around Zuidas

What is where in Zuidas? Download the City Map with all Hello Zuidas members here!

Agenda

Upcoming events
RAI Amsterdam De Huishoudbeurs

From 22 February to 1 March 2020, de Huishoudbeurs will be held again in RAI Amsterdam. Taste, shop, try and enjoy. For more...

Hello Zuidas Magazine

Zes keer per jaar geeft Zuidas Publishers het Hello Zuidas Magazine uit. Dit magazine wordt gratis overal in Zuidas en in alle winkelstraten van Amsterdam Zuid verspreid. De oplage van Hello Zuidas is 20.000. Members en niet members hebben de mogelijkheid om te adverteren in het blad. Als u daar meer informatie over wil, kunt u contact opnemen via info@zuidaspublishers.nl.

Lees meer

Hello Zuidas App

Hello Zuidas App geeft informatie over alles wat er in de Zuidas gebeurt: het laatste nieuws, evenementen, horeca, winkels en nog veel meer!

Zuidas ontwikkelt zich snel, van een high-end business district naar een volgroeide en diverse Amsterdamse buurt met hoogwaardige woonvoorzieningen en met internationaal toonaangevende bedrijven en educatieve instellingen binnen handbereik. Grootschalige innovatie van de infrastructuur zal de komende jaren leiden tot de ontwikkeling van Zuidas als nieuw stadscentrum van Amsterdam, minder dan tien minuten verwijderd van Schiphol en Amsterdam CS.

Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app