The Office Operators NoMA House

Gustav Mahlerlaan 1212, Amsterdam

NoMA House, de locatie van The Office Operators midden in de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen aan de A10 en zeer herkenbaar door haar bijzondere, galante en transparante exterieur. Schitterende, moderne vergaderruimtes bieden u en uw gasten de perfecte locatie voor al uw meetings. Het pand is perfect gelegen aan station Zuid en de ringweg A10. U en uw gasten kunnen parkeren in de ondergelegen parkeergarage. Read more

NoMA House, de locatie van The Office Operators midden in de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen aan de A10 en zeer herkenbaar door haar bijzondere, galante en transparante exterieur. Schitterende, moderne vergaderruimtes bieden u en uw gasten de perfecte locatie voor al uw meetings. Het pand is perfect gelegen aan station Zuid en de ringweg A10. U en uw gasten kunnen parkeren in de ondergelegen parkeergarage.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.