The Office Operators UN Studio

Parnassusweg 819, Amsterdam

3.8/ 5

De UN Studio, onze locatie op de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen langs de A10 en zeer herkenbaar door zijn spierwitte gevel, bijzondere lijnenspel en het gebruik van veel glas en staat hier middenin! Volledig ingerichte kantoren, flexwerkplekken, vergaderruimtes en social areas; dit business center heeft het allemaal! De glazen wanden van de kantoren maken deze locatie heel licht en transparant. De moderne inrichting maakt de UN Studio tot een verfrissende en luxe kantoorlocatie. Read more

De UN Studio, onze locatie op de Amsterdamse Zuidas, is een van de architectonische hoogstandjes gelegen langs de A10 en zeer herkenbaar door zijn spierwitte gevel, bijzondere lijnenspel en het gebruik van veel glas en staat hier middenin! Volledig ingerichte kantoren, flexwerkplekken, vergaderruimtes en social areas; dit business center heeft het allemaal! De glazen wanden van de kantoren maken deze locatie heel licht en transparant. De moderne inrichting maakt de UN Studio tot een verfrissende en luxe kantoorlocatie.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.