Etage 0

Claude Debussylaan 7-19, Amsterdam

Vergeet de standaard IQ test of telefonische interviews. Bij Etage 0 hebben we de kennis en expertise in huis om het verschil te maken in onze sector. De professional, en niet alleen het cv, is waar het bij ons om draait. Detacheren is meer dan papierwerk. Een professional moet helemaal bij een bedrijf passen. Van kwalificaties tot mentaliteit en persoonlijkheid. Zo maken we altijd de perfecte match tussen professional en bedrijf. En voor minder doen we het niet. Onze persoonlijke aanpak en de professionals zelf krijgen veel complimenten waar wij trots op zijn. Een passend cv vinden is één ding, maar de persoon erbij vinden die ook echt een impact kan maken binnen een bedrijf, is iets anders. En onze naam Etage 0? Het draait bij ons om de basis. Wij werken in het hogere segment, detacheren alleen de best opgeleide mensen, maar alleen dus als de basis goed zit. Read more

Vergeet de standaard IQ test of telefonische interviews. Bij Etage 0 hebben we de kennis en expertise in huis om het verschil te maken in onze sector. De professional, en niet alleen het cv, is waar het bij ons om draait. Detacheren is meer dan papierwerk.

Een professional moet helemaal bij een bedrijf passen. Van kwalificaties tot mentaliteit en persoonlijkheid. Zo maken we altijd de perfecte match tussen professional en bedrijf. En voor minder doen we het niet.

Onze persoonlijke aanpak en de professionals zelf krijgen veel complimenten waar wij trots op zijn. Een passend cv vinden is één ding, maar de persoon erbij vinden die ook echt een impact kan maken binnen een bedrijf, is iets anders.

En onze naam Etage 0? Het draait bij ons om de basis. Wij werken in het hogere segment, detacheren alleen de best opgeleide mensen, maar alleen dus als de basis goed zit.