Voor je het weet, heb je een date

De Nieuwe Poort

Inmiddels staat de twaalfde editie van “Voor je het weet, heb je een date” voor de deur. Op zaterdag 8 februari is het weer zo ver en mogen wij wederom in de rol van Cupido kruipen, om senioren en young professionals aan een date te helpen. Niet om ze op date te sturen met iemand uit het eigen, welbekende circuit van studievrienden of bingopartners; maar juist om eens iemand anders te ontmoeten. Read more

Inmiddels staat de twaalfde editie van “Voor je het weet, heb je een date” voor de deur. Op zaterdag 8 februari is het weer zo ver en mogen wij wederom in de rol van Cupido kruipen, om senioren en young professionals aan een date te helpen. Niet om ze op date te sturen met iemand uit het eigen, welbekende circuit van studievrienden of bingopartners; maar juist om eens iemand anders te ontmoeten.

De jongere vertelt over zijn hemelbestormende plannen voor het leven dat zich nog ongerept voor hem uitstrekt en de senior vertelt over het leven dat al grotendeels achter hem ligt. Een middagje samen op een roze wolk, op date naar een museum in de stad, een cafeetje om de hoek, genieten van het mooie uitzicht in de Zuidastoren of op een rondvaartboot. 

We vieren het Valentijnsdag event in Amsterdam en Rotterdam. Het belooft weer een zinderende middag vol spanning en sensatie te worden.

Wat: Voor je het weet, heb je een date
Wanneer: zaterdag 8 februari 2020
Waar: Amsterdam (De Nieuwe Poort, Zuidas), Rotterdam (De Nieuwe Poort, Weena)

Zien we je daar? Meld je snel aan via onze website!

Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam