MEMBERS ONLY: Veiligheidsplatform Samenwerking in de veiligheidsketen

Het komende platform staat in het teken van samenwerken in de veiligheidsketen. Hoe kunnen we elkaar op het gebied van veiligheid nog beter vinden? Wat kan het ons opleveren? Bestaat in ons groeiende gebied de wens om met andere beveiligingsorganisaties de openbare ruimte collectief te beveiligen? Read more

Het komende Veiligheidsplatform staat in het teken van samenwerken in de veiligheidsketen. Hoe beoordeelt u de veiligheid in de publieke en private ruimte in Zuidas? Hoe kunnen we de samenwerking tussen beveiligingsorganisaties, bedrijven & instellingen bevorderen om de veiligheid in het gebied te optimaliseren?
 
Meld u aan
Er komen meer wooncomplexen en bedrijven komende jaren, maar ook op het gebied van leisure staat Zuidas niet stil. Er is nu zelfs een bioscoop. Binnen onze organisaties en gebouwen is vaak alles goed afgestemd omtrent veiligheid, maar voelt het ook na werk veilig, als u na de vrijmibo naar uw auto loopt of als u in het weekend naar de film gaat? Bestaat in ons groeiende gebied de wens om met andere beveiligingsorganisaties de openbare ruimte collectief te beveiligen.

Samen met experts uit de veiligheidsketen bespreken wij graag de mogelijkheden voor betere samenwerking in ons Zuidas gebied. Wilt u meepraten? We zien uw reactie graag tegemoet.

Datum: dinsdag 23 november
Tijd: 15.30 – 17.00
Locatie: online via Teams
Sprekers: Politie Amsterdam Zuid
Emile Rietveld – Avenue Services
                  Serge Dijkstra & Bas Feith – Securitas

 
Mocht u een collega willen uitnodigen voor wie dit onderwerp ook relevant is, dat kan! Laat het ons wel even weten.
 
Meld u aan