Veiligheidsplatform: Veilig & Internationaal Samenwerken

Veilig en Internationaal Samenwerken Read more

Graag nodigen we onze leden uit voor het Veiligheidsplatform op dinsdag 28 juni van 15.30 tot 17.00, met als thema Veilig & Internationaal Samenwerken. Dit keer zijn we live op locatie en het belooft een zeer interessante editie te worden. We zullen afsluiten met een borrel.

Nederland wordt in toenemende mate geconfronteerd met dreigingen van statelijke actoren. Deze ontwikkeling is al langer gaande, zoals blijkt uit analyses van de NCTV en de veiligheidsdiensten. Daarbij vormen bedrijven, maar ook kennisinstellingen een doelwit.

  • Een vertegenwoordiger van de AIVD zal u uitgebreid informeren over het werkterrein & werkwijze van de organisatie.

  • Yoni Shem-Tov, beleidsadviseur Integrale Veiligheid van VU Amsterdam, zal stilstaan bij veilig internationaal samenwerken.

  • Dennis Overgaauw, strategisch adviseur Kennis & Advies van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland vertelt u graag over een nieuw programma dat gericht is op grof & extreem geweld maar ook terrorismegevolgbestrijding.


Zijn we in Zuidas bewust van de risico’s die bij internationale samenwerking kunnen spelen? Is uw organisatie hierop ingericht en voorbereid? Wat kunnen we leren van cases uit het verleden? En welke ontwikkelingen zien we op ons af komen?

Wilt u meepraten? Of heeft u een vraag op voorhand? We zien uw reactie graag tegemoet.

Indien uw collega deze bijeenkomst ook wil bijwonen, laat het ons weten. Deze editie is uitsluitend beschikbaar voor members van het Veiligheidsplatform. Aanmelding en een vertrouwelijkheidsverklaring zijn verplicht.

Datum: dinsdag 28 juni
Inloop: vanaf 15.15 ontvangst met koffie & thee
Programma: 15.30 – 17.00 met afsluitende borrel
Locatie: NU.VU, Theater 5, De Boelelaan 1111, Amsterdam


We kijken ernaar uit om u weer live te ontmoeten, tot dan!