The Underground - NITE

Tijdens deze inspirerende NITE-voorstelling beleef je een rollercoaster van theater, dans en muziek. Read more

Wat moet er gebeuren voordat je je niks minder voelt dan een clown? Een pipo in de marge? En wat gebeurt er als je daar helemaal klaar mee bent? 

Welkom bij The Underground, prepare to be blown away. Tijdens deze inspirerende NITE-voorstelling beleef je een rollercoaster van theater, dans en muziek.

Guy Weizman maakte van Dostjoveksi’s ‘Aantekeningen uit het ondergrondse’ een overweldigende theatervoorstelling. Geïnspireerd op het boek schreef Rik van den Bos een fenomenale, actuele tekst, over iemand die niet kan accepteren hoe de wereld in elkaar steekt, en wie het niet lukt om mee te doen met de regels van het spel. Het resultaat is dat hij zich met al zijn geestelijke rijkdom terugtrekt in de marge. Een rol die meesterlijk wordt vertolkt door Sanne den Hartogh.

Het werk van regisseur Guy Weizman is maximalistisch. Hij vertelt verhalen door muziek, dans, tekst en zelfs de kostuums van internationaal modehuis Maison the Faux zijn een essentieel onderdeel van het karakter van de personages. Je kunt niet alles tegelijk volgen; no worries, dat hoeft ook niet. Stap in en enjoy the ride.

Benieuwd wat andere bezoekers ervan vonden? Lees de reacties op nite.nl/reacties.All dates