The Body Imitates the Landscape

Zone2Source presenteert The Body Imitates the Landscape: een interactieve geluidsinstallatie van Adi Hollander en Claudio F. Baroni. Adi Hollander toonde eerder werk in Zone2Source tijdens de tentoonstelling Resonant. De tentoonstelling is ontworpen als een elektronische klanktuin met banken en waterbedden die geluid omzetten in vibraties. Je hoort niet alleen de muziek, maar je voelt hem ook met je hele lichaam. Kunstliefhebbers, families, senioren en alle parkgangers zijn in de drie weekenden welkom om binnen te stappen en op de installaties te liggen. Doordeweeks kunnen speciaal geïnteresseerden, bijvoorbeeld slechthorende senioren en anderen met een gehoorprobleem of kinderen uit de buurt, deelnemen aan workshops en Adi’s doorlopende onderzoek naar voelbare klank en geluid als een geheugenarchief. In The Body Imitates the Landscape kunnen jonge, oude, dove en horende bezoekers gezamenlijk het plezier ervaren van het fysiek luisteren naar muziek in een digitale oase van geluid. Read more

Zone2Source presenteert The Body Imitates the Landscape: een interactieve geluidsinstallatie van Adi Hollander en Claudio F. Baroni. Adi Hollander toonde eerder werk in Zone2Source tijdens de tentoonstelling Resonant. De tentoonstelling is ontworpen als een elektronische klanktuin met banken en waterbedden die geluid omzetten in vibraties. Je hoort niet alleen de muziek, maar je voelt hem ook met je hele lichaam. Kunstliefhebbers, families, senioren en alle parkgangers zijn in de drie weekenden welkom om binnen te stappen en op de installaties te liggen.

Doordeweeks kunnen speciaal geïnteresseerden, bijvoorbeeld slechthorende senioren en anderen met een gehoorprobleem of kinderen uit de buurt, deelnemen aan workshops en Adi’s doorlopende onderzoek naar voelbare klank en geluid als een geheugenarchief. In The Body Imitates the Landscape kunnen jonge, oude, dove en horende bezoekers gezamenlijk het plezier ervaren van het fysiek luisteren naar muziek in een digitale oase van geluid.

Zaterdag 16 november t/m zondag 1 december, 2019
Interactieve geluidsinstallatie
Opening 16 november, 2019 | 15:00 – 17:00
Groepen/Workshops op verzoek 18 – 21 én 25 – 28 november

Klik hier voor meer informatie.