Start Zomercompetitie Voetbal Zuidas 2020

Voor de 14e keer wordt de Zomercompetitie Voetbal weer georganiseerd op AFC. De Zomercompetitie is de grootste en leukste bedrijfsvoetbalcompetitie van Nederland. Read more

2 juni is het weer tijd voor de Zomercompetitie Voetbal georganiseerd op de velden van AFC in Zuidas. Dit jaar is al weer de 14e editie van de grootste bedrijfsvoetbalcompetitie van Nederland.

Middenin het hart van het financiële centrum (de Zuidas) van Amsterdam is de Zomercompetitie inmiddels niet meer weg te denken uit de sportieve kalender van meer dan 100 bedrijven. Van 2 juni t/m 7 augustus 2020 gaat zakelijk Amsterdam strijden om wie zich de winnaar mag noemen van de 14e editie.

Je speelt op dinsdag- of donderdagavond in verschillende poulefases; afhankelijk van de sterkte en voorkeuren van je team. Los van het sportieve aspect, is het een uitgelezen mogelijkheid je zakelijke netwerk uit te breiden. Maar ook qua entertainment zit je goed: zo is er alle speeldagen een DJ aanwezig, kun je als team meedoen aan de -inmiddels- beruchte pubquiz, een proeverij, een BBQ en een groot eindfeest. Niet onbelangrijk: met je deelname steun je door deelname het goede doel de Hockeydreams Foundation.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier