Members meeting Hello Zuidas (Members Only)

nhow Amsterdam RAI

Tweejaarlijkse bijeenkomst van leden van het Hello Zuidas netwerk. Deze editie vindt plaats bij het recentelijk geopende nhow Amsterdam RAI hotel. Read more

In november sprak Zef Hemel op de eindejaar bijeenkomst van Hello Zuidas in Circl. Hij presenteerde daar zijn toekomstvisie op Amsterdam. Hij kreeg eerder de opdracht van de Burgemeester deze uit te werken in het licht van oplossingen voor het overvolle (oude) centrum van de stad. Hemel zag bijzonder veel potentie in de omgeving van de RAI en het Europaplein. 

Dit jaar is gestart met de opening van een iconisch gebouw op Zuidas: nhow Amsterdam RAI. Het hotel wil een sociaal- en multicultureel ontmoetingspunt creëren voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers. Deze visie sluit aan bij de wens om het oude centrum van Amsterdam meer te ontlasten door mensen te verleiden Zuidas (langer) te bezoeken. 

Naast nhow zijn er nog twee grote partijen die bijdragen aan de toeloop naar het Europaplein: congrescentrum RAI en het MBO College Zuid. Samen met Paul Riemens (CEO van RAI), Hermann Spatt (General Manager van nhow Amsterdam RAI) en Sonja Hoogendoorn (Directievoorzitter bij MBO College Zuid) betrekken wij de members van Hello Zuidas graag bij de toekomstplannen van grote spelers op het Europaplein. Wat kunnen nieuwe voorzieningen betekenen voor bezoekers en bewoners van de stad? En hoe zien zij de toekomst van het Europaplein? 

Op maandag 23 maart gaan we met elkaar in gesprek over de kansen die hierbij komen kijken. Voor geïnteresseerden is er vooraf de mogelijkheid te worden rondgeleid door het indrukwekkende nieuwe hotel. 

Datum: 23 maart 2020
Rondleiding: (optioneel / beperkt aantal plekken beschikbaar)
15:00 – 15:30
15:15 – 15:45
Inloop: 15:30 – 16:00
Hoofdprogramma: 16:00 – 17:00
Borrel: 17:00 – 18:00
Locatie: nhow Amsterdam RAI, Europaboulevard 2B

Registratie: Klik hier  (Let op: dit evenement is alleen toegankelijk voor leden van Hello Zuidas)


Europaboulevard 2b, 1078 RV Amsterdam