#zuidasstories

Herleef de historie van Zuidas bij de expositie genaamd #zuidasstories op het Gustav Mahlerplein. De expositie bevindt zich op de bouwschuttingen van Zuidasdok, het grote infrastructurele project waarbij de A10 Zuid en Station Zuid worden aangepakt. De wand bevat foto’s van de ontwikkeling van Zuidas zoals de bouw van het WTC, de VU Campus en de RAI, maar ook de Floriade van 1972 in het Amstelpark. De foto’s zijn voorzien van jaartallen en bijschriften. Read more

Herleef de historie van Zuidas bij de expositie genaamd #zuidasstories op het Gustav Mahlerplein. De expositie bevindt zich op de bouwschuttingen van Zuidasdok, het grote infrastructurele project waarbij de A10 Zuid en Station Zuid worden aangepakt. De wand bevat foto’s van de ontwikkeling van Zuidas zoals de bouw van het WTC, de VU Campus en de RAI, maar ook de Floriade van 1972 in het Amstelpark. De foto’s zijn voorzien van jaartallen en bijschriften.

Het project is een initiatief van Hello Zuidas, bouwcombinatie ZuidPlus en projectorganisatie Zuidasdok. De fotowand kun je vinden tussen Circl en de ingang van de stationstunnel op het Gustav Mahlerplein. 

Deel ook jouw verhaal met de hashtag #zuidasstories!