End-of-Year Event Hello Zuidas

Circl

Op 10 december vindt ons End-of-Year event plaats bij Circl. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van het verleden én de toekomst van Zuidas. In deze eerste editie in de reeks #zuidasstories word je meegenomen in de geschiedenis van Zuidas. De afgelopen jaren is de Zuidas zo ontwikkeld dat het nu bijna niet meer voor te stellen is hoe het was zonder bebouwing. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kom binnenkort een kijkje nemen bij de bouwschutting van Zuidasdok aan het Gustav Mahlerplein. Het bevat foto’s van de ontwikkeling van Zuidas zoals de opening van het WTC, de Floriade, bouw van de RAI en de ontwikkeling van de VU Campus. Read more

Op 10 december vindt ons End-of-Year event plaats bij Circl. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van het verleden én de toekomst van Zuidas. 


In deze eerste editie in de reeks #zuidasstories word je meegenomen in de geschiedenis van Zuidas. De afgelopen jaren is de Zuidas zo ontwikkeld dat het nu bijna niet meer voor te stellen is hoe het was zonder bebouwing. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kom binnenkort een kijkje nemen bij de bouwschutting van Zuidasdok aan het Gustav Mahlerplein. Het bevat foto’s van de ontwikkeling van Zuidas zoals de opening van het WTC, de Floriade, bouw van de RAI en de ontwikkeling van de VU Campus.


Tijdens het End of Year event van Hello Zuidas op 10 december a.s. wordt de fotowand officieel onthuld. De bijeenkomst staat in het teken van het verleden én de toekomst van Zuidas. Ab Flipse (wetenschapshistoricus aan de VU) zal ingaan op de geschiedenis van Zuidas, met de VU, het VUmc en de bijbehorende campusontwikkeling als rode draad in zijn verhaal. Hierna presenteert planoloog Zef Hemel zijn toekomstvisie op Zuidas. Hemel is recent veel in het nieuws vanwege zijn plannen om de druk op de binnenstad te verminderen door (onder meer) Zuidas als nieuw toeristencentrum te ontwikkelen.


Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het email adres hieronder. Let op: dit evenement is Member Only. #zuidasstories wordt mede mogelijk gemaakt door Zuidasdok, ZuidPlus en Hello Zuidas.

Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam